Col·labora

Per què?

Perquè la investigació sanitària és essencial per a assegurar la qualitat de la vida i la salut. Ajudar a investigar és ajudar a curar.

Perquè un tractament siga accessible als pacients es necessiten una mitjana de deu anys de recerca en laboratoris.

Ajudar als investigadors amb aportacions econòmiques, per humils que siguen, permetrà garantir que els malalts de demà puguen seguir rebent els medicaments i tractaments que necessiten per a recuperar la salut.

Recorda que les aportacions desinteressades tenen beneficis fiscals tant a empreses com a particulars.

Per a qui?

Inmunoterapia antitumoral

Projecte:

Silenciamiento 'in vitro' de genes implicados en tolerancia como estrategia de inmunoterapia antitumoral

El objetivo de la investigación que llevan a cabo los doctores Salvador F. Aliño, María José Herrero y Luis Sendra es desarrollar un medicamento genético que contribuya a hacer efectiva la vacuna contra el cáncer. Este medicamento ya ha demostrado su eficacia contra el melanoma en animales pero la idea es poder aplicarlo a cualquier tipo de cáncer. 

Col·laborar amb "Inmunoterapia antitumoral"

Trasplante de progenitores hematopoyéticos en niños

Projecte:

Trasplante de progenitores hematopoyéticos en niños, hacia la excelencia: mantenimiento y mejora de la base de datos, registros nacionales e internacionales (ebmt), acreditacion JACIE

El trasplante de progenitores hematopoyéticos es el único procedimiento curativo para un grupo de niños con hemopatías malignas y no malignas y es también empleado como tratamiento de consolidación en algunos tumores sólidos pediátricos. La acreditación JACIE es reconocida por la comunidad internacional dedicada al trasplante hematopoyético, como un estándar de calidad.

Col·laborar amb "Trasplante de progenitores hematopoyéticos en niños"

Can de la mano

Projecte:

Programa de Actividad con Perros de Asistencia

Can de la Mano es un programa de voluntariado con perros de asistencia dirigido a minimizar el impacto emocional del ingreso en pacientes hospitalizados.

Col·laborar amb "Can de la mano"

Neuroblastoma

Projecte:

Nou tractament dirigit i personalitzat de neuroblastomes d'alt risc

El Grup de Recerca Clínica i Traslacional en Càncer-Oncologia Pediàtrica (GICT -OP) cerca tractaments fets a mesura per al neuroblastoma de pitjor pronòstic. L'objectiu és aconseguir una "individualització" del tractament a través de la medicina personalitzada o de precisió per a cadascun dels xiquets, segons les característiques del seu tumor.

Col·laborar amb "Neuroblastoma"

Malaltia de Huntington

Projecte:

Cerca de biomarcadores en sang i rastreig de molècules diana per a reduir la toxicitat per rna en la malaltia de Huntington

El Grup d'Investigació de Biomedicina Molecular, Cel·lular i Genòmica va a rastrejar més d'un milió de substàncies amb poder protector en sang perifèrica de pacients de la Malaltia de Huntington, per a arreplegar informació sobre el progrés de la malaltia.

Col·laborar amb "Malaltia de Huntington"

Com puc col·laborar?

Pots col·laborar amb l'IIS La Fe de diferents formes:


Totes les aportacions i donacions són necessàries i es destinaran íntegrament a la recerca sanitària.

Gràcies per la teua solidaritat!


Si tens alguna pregunta o vols ampliar informació no dubtes a consultar-nos.
area_juridica(ELIMINAR)@iislafe.es
(+34) 961 246 609