AuLaFe

|Alt Imagen AuLaFe|

AuLaFe és un espai formatiu i el seu objectiu és identificar i satisfer les expectatives i necessitats de formació dels professionals, estudiants i entorn social del Departament de Salut València La Fe.

A través de AuLaFe es facilita la gestió integral de totes les activitats formatives i de tots els recursos disponibles, permetent la planificació i disseny de cursos, assessorament, suport logístic, administració i difusió de totes les activitats docents.

En aquest espai es pot trobar tota la informació de cursos i congressos, formació complementària i Programa Formatiu Complementari d'Investigació Biomèdica.

És, per tant, una eina d'excel·lència basada en un compromís de millora contínua dels seus productes i serveis, posant a la disposició de la societat tot el potencial docent de l'Hospital i de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe.

Cursos i jornades

Tu Hospital investiga para ti: Jornada Divulgativa sobre Investigación en Trastorno Bipolar

Auditórium. Torre A.

10:00 horas

La Jornada organizada por la Unidad de Trastornos Bipolares del Hospital Universitari i Politècnic La Fe en colaboración con la Asociación Valenciana de Trastorno Bipolar (AVTB), se centra en las últimas investigaciones en aspectos clínicos que resultan de interés para los pacientes diagnosticados de dicha enfermedad.

Llegir més sobre "Tu Hospital investiga para ti: Jornada Divulgativa sobre Investigación en Trastorno Bipolar"

Bioestadística moderna aplicada a proyectos de investigación de excelencia

Auditórium. Torre A.

15:30 h.

Ponente: David Hervás. Responsable de la Unidad de Data Science, Bioestadística y Bioinformática.

Llegir més sobre "Bioestadística moderna aplicada a proyectos de investigación de excelencia"

Més cursos i jornades