Societat

Projectes

La teua col·laboració, per xicoteta que et semble, ens permet investigar i innovar per a avançar en la cerca de tractaments, solucions i coneixement sobre les malalties. Eres molt important per a ajudar-nos a investigar.

En l’IIS La Fe investiguem sobre malalties oncològiques i hematològiques, trastorns que afecten el sistema nerviós central i perifèric, sobre les patologies cardiovasculars i malalties digestives i hepàtiques. També sobre aquelles malalties de major prevalença i cronicitat, és a dir, les que afecten més persones i sobre la salut maternofilial, la fertilitat i tot el que ocorre en la gestació, el naixement i les primera hores de vida d'un bebé, sobretot d'aquells que naixen abans d'hora. A més, investiguem per a per a desenvolupar metodologies i tecnologies de suport a la investigació a través de la imatge mèdica, el big data o la intel·ligència artificial i les aplicacions tecnològiques biomecàniques.

Fer una donació

Quina quantitat vols donar?
Com vols realitzar la teua aportació?

Tens una idea diferent per a recaptar fons per a la investigació?


Pot ser que et planteges fer una donació a una causa o fi específica. O potser has pensat a realitzar un llegat solidari, una acció en agraïment a la ciència o en memòria d'un familiar. També és possible que, com a empresa estigues pensant a col·laborar d'una altra manera: amb donatius directes, en espècie o productes solidaris o a través del patrocini de campanyes, esdeveniments solidaris i divulgatius. Posa't en contacte amb comunicació@iislafe.es, t'orientarem i treballarem junts en la teua proposta.

Quins beneficis obtindràs amb la teua donació?
Si eres persona física podràs deduir-te el 80% de l'import del teu donatiu fins als primers 150€. A partir d'aportacions superiors a 150 € a l'any, la deducció serà del 35%.

Si eres persona jurídica, pots deduir-te el 35% de donació íntegra donatius íntegres. Si has col·laborat amb el *IIS La Fe 3 anys seguits, la deducció serà del 40%.

Algunes qüestions d'interés


En compliment de la Llei 10/2010 de Prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme, estem obligats a disposar de determinats documents per a poder verificar la identitat, activitat i l'origen dels fons de les persones i entitats. Si la donació és superior a 100,000€, necessitem una còpia digitalitzada de determinats documents que pots fer-nos arribar a *gestion_economica@iislafe.es

Si eres una entitat (fundació, associació, empresa... etc.), hauràs d'enviar-nos còpia escanejada del DNI del representant/s legal/és, còpia escanejada de l'Escriptura de Poders d'aquest/s representant/s; còpia escanejada de l'Escriptura de Constitució de la seua entitat.
Si eres un/a particular: còpia escanejada del teu DNI.


Demana el teu certificat de donació


Si ja has fet la teua donació, primer de tot, moltes gràcies. Si necessites un certificat de donació, per favor, envia un correu a gestion_economica@iislafe.es amb la següent informació:

Assumpte: Sol·licitud certificat de donació

  • Nom i cognoms / Raó Social
  • NIF/CIF
  • Número de telèfon
  • Correu electrònic
  • Adreça
  • Codi Postal
  • Correu electrònic
  • Telèfon

Agraïments

L’IIS La Fe agraeix a totes les entitats, empreses i particulars que han fet aportacions i donacions per a col·laborar en la investigació i la innovació biomèdica.