Qui som

L'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) dirigeix la política científica i la recerca de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i de la seua àrea d'influència (Departament de Salut València La Fe). La seua entitat gestora és la Fundació per a la Recerca de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, fundació del sector públic de la Generalitat Valenciana, sense ànim de lucre. 

Impulsa, promou i fomenta la investigació d'excel·lència, el coneixement científic i tecnològic i la seua translació al sector productiu, així com la docència i la formació en l'Hospital i en els centres d'Atenció Primària que formen part del Departament de Salut.

L'IIS La Fe va ser acreditat per l'Institut de Salut Carlos III (Ministeri d'Economia i Competitivitat) com a Institut d'Investigació Sanitària en 2009, i de nou re-acreditat en 2014, i està conformat per les següents entitats:  Hospital Universitari i Politècnic La Fe, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Consell Superior d'Investigacions Científiques i Fundació per a la Investigación de l'Hospital U. i P. La Fe de la Comunitat Valenciana. Està compost per 26 Grups d'Investigació Acreditats, 12 Unitats Mixtes i altres 13 Grups d'Investigació. A més, la seua plantilla investigadora s'integra en xarxes i consorcis; concretament, en 4 CIBERs i 10 RETICs.

En 2016 el sistema de gestió de la I+D+i de l'IIS La Fe es va certificar conforme a la norma UNE 166002 per a activitats d'innovació, desenvolupament i innovació en ciències mèdiques (ciències clíniques, patologia, medicina interna, cirurgia), ciència dels ordinadors i tecnologia d'instrumentació aplicada a les ciències de la salut. La Política de Qualitat i I+D+i de l'Institut estableix les directrius generals d'aquest sistema, i evidència el compromís de la Direcció amb el mateix.

VISIÓ

Millorar la vida i la salut de la societat, liderant una recerca biomèdica d'avantguarda, compromesos amb la cooperació, el talent, i la innovació.

MISSIÓ

Som un equip multidisciplinari amb vocació de servei i amb la missió de generar coneixement biomèdic, clínic i sanitari, promovent la seua efectiva translació per a millorar la qualitat de vida del pacient i la societat.

VALORS

Vocació de servei.
Excel·lència.
Transparència.
Innovació.
Sostenibilitat.