Societat

UCC+i

L’IIS La Fe forma part, des de febrer de 2021, de la Xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) com a membre acreditat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha atorgat a l’IIS La Fe el segell d'Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) per la seva tasca divulgativa, després d'haver superat els requisits sol·licitats. L’IIS La Fe es converteix, així, en un membre acreditat més de la Xarxa d’UCC+i que integren al voltant de 80 organismes de tota Espanya. Concretament, l’IIS La Fe s'integra en les modalitats 1, 2 i 3 com a Unitat de Cultura Científica i de la Innovació que realitza comunicació de la I+D+i, divulgació general de coneixement científic i tecnològic i assessorament i formació del personal investigador en difusió de la ciència i la tecnologia.

La Xarxa d’UCC+i té per objectiu fomentar l'intercanvi d'experiències i la cerca de sinergies entre entitats el que millora la qualitat dels productes i serveis de les *UCC+i i promou l'optimització de recursos.