Persones

El IIS La Fe aposta per les persones, el seu talent i desenvolupament professional.

Estratègia de recurssos humans per a investigadors de l’IIS La Fe

La Comissió Europea ha adoptat la Carta Europea d'Investigadors i el Codi de Conducta per al Reclutament d'Investigadors, com a elements clau de la política de la Unió Europea per fer que la investigació siga una carrera atractiva que atorgue als investigadors individuals els mateixos drets i obligacions on siga que treballen a Europa.

L'Institut d'Investigació Sanitària de l'Hospital La Fe (IIS La Fe) ha signat la Carta d'Aprovació de la Carta i el Codi. Aquesta declaració d'aprovació per part dels ocupadors i patrocinadors de l'IIS La Fe ha culminat amb un pla d'acció concret per a la implementació dels principis del Charter & Code dins del marc de la "Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors que incorpora la Carta i el Codi ".

El IIS La Fe va ser guardonat amb el segell europeu d'excel·lència 'HR Excellence in Research' com a proveïdor d'un ambient de treball estimulant i favorable. Aquest premi reflecteix el nostre compromís de millorar contínuament les nostres polítiques de recursos humans en línia amb la Carta Europea d'Investigadors i el Codi de Conducta per al reclutament d'investigadors de prestigi.