Societat

Notícies

Investigació

Un any més, l'Associació Memorial Nacho Barberà impulsa la investigació sobre la mort sobtada de l'IIS La Fe

Com cada 3 de febrer, l'Associació Memorial Nacho Barberà ha fet lliurament de la recaptació obtinguda durant l'any per a la investigació de la mort sobtada a l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe. Quan es compleixen cinc anys de la trista desaparició de Nacho Barberà, els seus pares, Fernando i Carmen han entregat 18.125 €.

La quantitat aportada procedeix principalment de la recaptació del Memorial de futbol que es va celebrar al juny i que va guanyar l'Atlètic de Madrid. Les empreses i comerços de la ciutat han col·laborat amb donacions així com el grup de teatre La Tarumba, que va aportar la recaptació de l'obra Veïns que va representar el 29 de setembre en el Gran Teatre d'Alzira. Com en anteriors anys s'han venut polseres -i enguany clauers- que han tingut un caràcter doblement solidari perquè particulars i comissions falleres els adquirien i regalaven en les seues celebracions. La loteria i les quotes dels més de 300 socis que té el Memorial han completat els 18.125 € obtinguts.

Insígnia d'or d'Alzira

L'associació Memorial Nacho Barberà ha tingut l'honor de rebre el passat 30 de desembre la insígnia d'or de la ciutat d'Alzira -màxima distinció de la capital de la Ribera Alta- en la modalitat d'humanitats pel seu treball en post de la investigació de la mort sobtada.