Societat

Notícies

El Patronat de l'IIS La Fe aprova els comptes anuals i la memòria d'activitats de 2023

El Patronat de l’IIS La Fe, presidit pel conseller de Sanitat Universal i Salut Pública en funcions, Miguel Mínguez La Fe s'ha reunit aquest dimarts en reunió ordinària. En la reunió s'han aprovat els comptes anuals i la memòria d'activitats de l'exercici 2022.

En la reunió s'han avançat els principals indicadors de producció científica del *IIS La Fe. En 2022, es van realitzar 1.533 publicacions científiques i va aconseguir un factor d'impacte mitjà de 10,017. D'aquestes publicacions, 891 pertanyen al primer quartil i 403 al primer decil.

Respecte a les iniciatives d'investigació, el *IIS La Fe va posar en marxa 49 projectes competitius, 30 públics i 19 privats i va mantindre actius 131. A més, l’IIS La Fe va iniciar l'any passat 252 estudis clínics i va mantindre actius 1245.

Un any més, l’IIS La Fe ha obtingut l'opinió favorable de l'informe d'auditoria de la Intervenció General de la Generalitat sobre els comptes anuals. Uns comptes en les quals destaquen uns ingressos de 24,1 milions d'euros i un excedent positiu de 2.9 milions. En 2022 es van incrementar els ingressos de convenis i donacions de la indústria acollits a l'àmbit del mecenatge, així com les col·laboracions en matèria d'innovació.