Societat

Notícies

L'IIS La Fe acull l'escola d'estiu d'ESPGHAN i reuneix 35 joves investigadors en gastroenterologia, hepatologia i nutrició pediàtriques

L’ESPGHAN és la Societat Europea de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica

35 alumnes de diferents països europeus, Vietnam, l'Aràbia Saudita, Uzbekistan, Cambodja i Sud-àfrica assisteixen a aquestes jornades de formació, des del 29 de juny a l'1 de juliol. L'objectiu de l’ESPGHAN SUMMER SCHOOL és la promoció de les millors pràctiques en la prestació d'assistència en gastroenterologia pediàtrica, centrant-se en els trastorns més prevalents i/o més greus. Aquesta escola d'estiu està dirigida a un públic de joves professionals de la medicina que desitgen desenvolupar la seua experiència, o tenen un interés actual, en el tractament dels trastorns gastrointestinals en xiquets.

La reunió combinarà conferències magistrals d'experts internacionals amb presentacions de casos clínics per part dels delegats, afavorint el debat crític i la màxima interacció entre delegats i professors.

La doctora Carmen Ribes, investigadora emèrita del Grup d'Investigació en Malaltia Celíaca i Immunopatologia Digestiva ha destacat la importància de reunir en l’IIS La Fe a tants joves investigadors. També ha assenyalat que encara que en les diferents sessions es prestarà especial atenció al maneig de la malaltia en la pràctica clínica diària, també es tractaran en profunditat altres aspectes com l'etiologia, la patogènesi, les direccions i teràpies futures i les línies d'investigació en aquest àrea.