Societat

Notícies

L'IIS La Fe ofereix cinc contractes d'investigació dirigits a postresidents per a la realització de projectes d'investigació

La primera fase de demostració d'interés romandrà oberta fins al 3 de setembre

om cada any, l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) llança la Convocatòria de Contractes d'Investigació per a postresidents amb l'objectiu de consolidar i fomentar el desenvolupament de capacitats en investigació dels qui han finalitzat la seua formació com a especialistes  a través de fins a cinc contractes. En aquesta ocasió, s'ha establit en les bases d'aquesta XXIIII convocatòria que, com a mínim, un d'aquests contractes es destina a personal d'infermeria.

Cal destacar que aquests contractes tenen una duració prevista de dos anys. No obstant això, de manera excepcional, quan existisquen motius justificats i atenent criteris d'excel·lència, podrà prorrogar-se la duració d'1 o 2 de les places concedides per un període addicional de 12 mesos prèvia sol·licitud i informe favorable de la Comissió d'Investigació. Així mateix, aquests contractes ofereixen la possibilitat de realitzar una estada de fins a 3 mesos en un centre d'investigació d'excel·lència a l'estranger, dins del període de vigència del contracte

Amb aquesta iniciativa, es pretén estimular el desenvolupament d'una investigació clínica i biomèdica de qualitat en l’IIS La Fe que tinga la seua traducció en la publicació de treballs científics amb alt índex d'impacte. La persona postresident contractada només podrà fer tasques assistencials relacionades amb el projecte d'investigació a desenvolupar durant el contracte, no podent participar en altres tasques assistencials diferents al projecte.

No podrà assignar-se més d'un contracte al mateix Grup/Unitat Mixta d'Investigació.El termini per a presentar la manifestació d'interés serà des del dia 17 de juliol fins al dia 03 de setembre de 2023.

Tota la informació sobre les bases i terminis es troba disponible en el següent enllaç:

CONSULTA LES BASES

Aquests contractes tenen una duració prevista de dos anys