Societat

Notícies

Presentació oficial de la San Silvestre Popular 2023 al IIS La Fe

·El IIS La Fe ha acollit la presentació de la carrera i del cartell commemoratiu de la 38 edició de la Sant Silvestre de València

·Esta edició comptarà amb un total de 17.400 dorsals, dels quals 400 seran de modalitat competitiva. Tota la recaptació es destinarà a la investigació en malalties rares del *IIS La Fe


L'auditori del IIS La Fe ha sigut l'escenari de la presentació de la 38é edició de la Sant Silvestre Popular de València que se celebrarà el 30 de desembre. A l'acte han assistit la regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Rocío Gil; la directora general d'Investigació i Innovació de la Conselleria de Sanitat, Mariola Penadés; el gerent de l'Hospital Universitari i Poltècnic La Fe, José Luís Poveda Andrés; el director científic del IIS La Fe, Guillermo Sanz, el director regional de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana, Pau Pérez Rico; el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Paco Borao i, en representació de tots aquells que pateixen malalties rares, Noah Higón.

Com tots els anys, la Sant Silvestre de València, eixirà del carrer Xàtiva i acabarà en la Plaça de l'Ajuntament el dia 30 de desembre. A partir del 4 de desembre tot aquell que ho desitge podrà adquirir el seu dorsal en les plantes d'esport d'El Corte Inglés, un dels patrocinadors d'esta carrera. Carrera que, a més, té un vessant solidari: l'euro que costa la compra del dorsal anirà destinat íntegrament al IIS La Fe, donant especial visibilitat en esta edició a les malalties rares.

El evento también ha servido para presentar el cartel oficial de la carrera, realizado mediante inteligencia artificial e inspirado en la pintura de Joaquin Sorolla.  

​El evento también ha servido para presentar el cartel oficial de la carrera, realizado mediante inteligencia artificial e inspirado en la pintura de Joaquin Sorolla.