Societat

Notícies

Tu Hospital Investiga

El personal de l'IIS La Fe decideix els dibuixos guanyadors del I Concurs de Postals Nadalenques

Una trentena de xiquets i xiquetes han participat en aquesta primera edició en la qual han hagut de plasmar dos conceptes: Nadal i Ciència.

L'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) ha triat als guanyadors i guanyadores del I Concurs de Postals Nadalenques, dirigit als fills i filles del personal del centre d'investigació. Divendres passat, 16 de desembre, durant la celebració de la Trobada Nadalenca, va tindre lloc la votació popular que va decidir als tres guanyadors, un per cada categoria convocada: massapà (de 3 a 6 anys), tortell (de 7 a 10 anys) i torró (d'11 a 14 anys).

D'entre les tres postals guanyadores, la Direcció triarà aquella amb la qual felicitarà les Festes, de manera interna i externa, mentre que la resta dels treballadors i les treballadores de la institució tindran a la seua disposició les tres.

Guanyadors i guanyadores

Es tracta de la I edició d'aquest concurs en el qual han participat una trentena de xiquets i xiquetes que, seguint les bases, han emprat dos conceptes fonamentals, mitjançant la seua imaginació i creativitat: Nadal i Ciència. Així doncs, els guanyadors i guanyadores han sigut:

Categoria massapà: Javier - 3 anys

Categoria tortell: Aurora - 7 anys

Categoria torró: Marta - 14 anys

A continuació trobareu els documents en versió postal o signatura per a correus electrònics: