Societat

Notícies

Institucional

Primera trobada nadalenca IIS La Fe: una cita amb la solidaritat

Prop de 400 persones van assistir a la jornada en la qual es va fer lliurament a l'Associació Natania de la donació realitzada pels treballadors i treballadores del centre d'investigació

L'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) celebra, per primera vegada, la seua Trobada Nadalenca, una jornada festiva i plena d'activitats per a tothom que pretén ser un punt de trobada anual com a avantsala a les dates tan assenyalades que s'aproximen. En aquesta ocasió, els assistents van votar els dibuixos de l'I Concurs de Postals Nadalenques, dirigit a fills i filles del personal del centre d'investigació, i van aportar la seua donació a la campanya 'Amic Invisible 2022' impulsada per l'Associació Natania, una entitat que se centra en la lluita contra l'exclusió social de les persones sense llar.  

  

Prop de 400 persones van assistir a la jornada en la qual també van ser presents els quatre directors científics que ha tingut l’IIS La Fe, al llarg de la seua història. Així doncs, els doctors Jose Vicente Castell, José María Millán, Màxim Vento i Guillermo Sanz (actual director científic), acompanyats per la directora gerent, la també doctora Ainhoa Genovés, no es van perdre l'esdeveniment que va reunir, fora dels despatxos i laboratoris, al tot el personal.

 

Solidaritat amb la societat

Amb motiu de l'arribada de les dates nadalenques i sota la premissa de retornar a la societat la seua contribució a la ciència i investigació, cada any l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe col·laborarà amb una entitat sense ànim de lucre. Aquest 2022 ha sigut el torn de l'Associació Natania en la qual, entorn dels projectes Rehoboth, Bajo Techo i Noemí, els seus voluntaris i voluntàries dediquen temps i esforç a visibilitzar i acostar la realitat de les persones sense llar a la resta de la societat.

A través de la seua campanya 'Amic Invisible 2022' perquè ningú es quede sense amic invisible en aquestes dates. Gràcies a la solidaritat i conscienciació del personal de l’IIS La Fe, el centre d'investigació va donar més de 20 bosses i 6 caixes repletes d'aliments i productes de primera necessitat que l'Associació va poder recollir durant la Trobada Nadalenca.

    

   

 

Tags:

Persones