Societat

Notícies

Institucional

L'IIS La Fe llança la seua pròpia línia d'ajudes per a impulsar la mobilitat internacional entre el personal investigador

'MOVING SCIENCE: Grants for the mobility of research staff', amb una dotació total de 25.000 euros, s'emmarca en l'estratègia HRS4R

L’Institut d’Investigación Sanitària La Fe (IIS La Fe) llança una convocatòria d'ajudes per a la mobilitat dirigida al personal investigador amb la intenció d'enfortir el seu compromís amb el desenvolupament dels seus investigadors i investigadores. Així doncs, en el marc de l'Estratègia Europea de Recursos Humans per a Investigadors i Investigadores (HRS4R per les seues sigles en anglés), el segell del qual posseeix el centre d'investigació des de 2015, i amb la pretensió d'oferir un entorn laboral d'excel·lència, s'ha llançat la convocatòria MOVING SCIENCE: Grants for the mobility of research staff amb una dotació total de 25.000 euros. 

L'estratègia HRS4R destaca el desenvolupament de la carrera investigadora i la seua formació contínua. En aquest sentit, la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari La Fe de la Comunitat Valenciana (IIS La Fe) té com a prioritats en el seu Pla d'Acció, per a complir amb els requisits de l'estratègia HRS4R, tant dinamitzar i potenciar-la competitivitat dels seus grups d'investigació, com la formació i mobilitat dels seus investigadors/as.

Els objectius principals d'aquesta convocatòria són: Potenciar la formació del personal, així com l'aprenentatge de tècniques i/o habilitats per a afavorir el desenvolupament de les seues competències professionals; fomentar la col·laboració del personal de l’IIS La Fe amb altres institucions internacionals que deriven en el desenvolupament de projectes d'investigació conjunts d'àmbit internacional avivant així la internacionalització del personal, dels grups d'investigació i plataformes i de la institució en general i, finalment, ampliar la investigació traslacional i la transferència tecnològica i de coneixements, integrant investigació bàsica i clínica.

Bases de la convocatòria

Atenent el que s'estableix en les bases, podrà sol·licitar aquesta ajuda el personal investigador i/o tècnic que compte amb un contracte laboral vigent amb l’IIS La Fe fins a la finalització de l'estada i que, a més, forme part de qualsevol dels grups d'investigació i/o plataformes de la institució. Així mateix, es finançaran estades en centres d'investigació acreditats, empreses tecnològiques o universitats internacionals amb una duració ininterrompuda mínima de dos mesos i una duració màxima de sis mesos (les estades en altres centres nacionals no són elegibles sota aquesta convocatòria).

Tant la sol·licitud, com qualsevol dubte que puga sorgir sobre aquest tema, s'enviarà per correu electrònic a l'Oficina d'Internacional: internacional(ELIMINAR)@iislafe.es. Per a més informació consultar les bases de la convocatòria el termini de presentació de la qual finalitza el 15 de febrer de 2023.

Tags:

HRS4R, Persones