Societat

Notícies

Tu Hospital Investiga

L'IIS La Fe convoca una nova edició del seu concurs de dibuix, per a commemorar el 11-F, en el qual les científiques són les protagonistes

Aquesta nova edició està dirigida als alumnes i alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) del Departament de Salut València La Fe

L'Institut d'Investigació Sanitària La Fe convoca el concurs de dibuix 'Com és una científica en l'actualitat?' per a commemorar el 11F, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. L'objectiu és conéixer com conceben els alumnes i alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) a les dones que es dediquen a la investigació científica.

En aquest certamen poden participar estudiants d'entre 12 i 16 anys d'edat, sent el sistema de categories de participació el següent:

  • A. Primer cicle d'Educació Secundària Obligatòria (12 a 14 anys)
  • B. Tercer cicle d'Educació Secundària Obligatòria (15 a 16 anys)
  • C. Alumnat d'Educació Especial

Es tracta d'una activitat que també busca fomentar la col·laboració entre els alumnes i alumnes de l'ESO, per la qual cosa aquest concurs es realitzarà sota el lema 'La ciència és una obra col·lectiva' i, per tant, les obres hauran de ser obligatòriament col·lectives. El format del dibuix s'ajustarà a un DIN-A1 (841x549mm) en sentit horitzontal i el suport serà paper o cartolina fina. Els dotze dibuixos seleccionats formaran part del calendari científic 'El teu Hospital Investiga' 2024 de l’IIS La Fe. Per a més informació es poden consultar les bases adjuntes a la notícia, així com l'autorització necessària perquè els menors puguen participar.

Accions pel 11F
El Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència va ser proclamat en el 2015 per l'Assemblea de les Nacions Unides amb la finalitat d'aconseguir l'accés i la participació equitativa de les dones i la xiqueta en la ciència, per a treballar per a aconseguir la igualtat.

Aquesta acció està dins del projecte 'Tu Hospital investiga-La Ciencia de Cerca', liderat per l'Àrea de Comunicació i Difusió de la Ciència i per l'Àrea Científica de l’IIS La Fe.

Tags:

Persones