Societat

Notícies

Institucional

L'IIS La Fe celebra les seues Jornades Científiques durant el mes de juny

El PhD Day comptarà amb la presència del biòleg i genetista del Centre Andalús de Biologia del Desenvolupament, Miguel Ángel Moreno

La conferència magistral de l'Acte Científic recau enguany en Ricard Martínez, director de la càtedra Microsoft sobre Privacitat i Transformació Digital

L'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) celebra les seues Jornades Científiques durant el mes de juny, en concret, els dies 13 i 14 de juny. Es tracta de dues sessions l'objectiu de les quals és visibilitzar i impulsar l'activitat científica que es desenvolupa en la institució, posar en valor la figura dels estudiants predoctorals amb la presentació dels seus treballs i establir un punt de trobada entre tot el personal laboral del centre d'investigació més enllà dels laboratoris i despatxos.

Aquest nou format, que es va estrenar l'any passat, permet que l'acte central de l'institut es puga dividir en dues sessions: la II edició del PhD Day IIS La Fe (13/06) i l'Acte Científic (14/06). A més, el fil conductor d'aquestes dues jornades és el lliurament de premis del PhD Day que té lloc durant l'Acte Científic.

II EDICIÓ PHD DAY

El PhD Day, és una primera jornada més festiva i dirigida a un públic acadèmic en la qual investigadors i investigadores predoctorals, que desenvolupen la seua activitat en l’*IIS La Fe, presenten les seues xarrades i pòsters a concurs. En total s'han registrat 67 abstracts per a les dues modalitats de participació repartits en 27 comunicacions orals i 40 pòsters.

A més, enguany la jornada ha sigut apadrinada per Miguel Ángel Moreno, biòleg i genetista del Centre Andalús de Biologia del Desenvolupament. Després de la inauguració de la jornada, serà l'encarregat d'oferir una sessió plenària sota el títol 'Optimizaciones CRISPR-Cas y sus aplicaciones para entender el desarrollo embrionario temprano y las enfermedades humanas'.

Al llarg d'aquest dimarts 13, el comité científic s'encarregarà d'avaluar tots els treballs presentats en diferents sessions i, a partir de les 18.00 hores es reunirà per a deliberar.

ACTE CIENTÍFIC 2023

Quant a l'Acte Científic, es tracta de la conferència anual de la institució en la qual es fa un balanç de l'activitat que s'ha dut a terme durant l'any anterior. Així doncs, després de la inauguració i presentació de l'adreça científica, a càrrec del doctor Guillermo Sanz, es produirà el lliurament de premis de la II edició del PhD Day.

La jornada conclourà amb la xarrada magistral del convidat d'honor d'enguany, Ricard Martínez, director de la càtedra Microsoft sobre Privacitat i Transformació Digital.