Societat

Notícies

Innovació

Torna el cicle de tallers 'Dimecres Innovadors' a L'IIS La Fe

Enguany es duran a terme un total de sis tallers, impartits per professionals del sector, que es podran seguir, en directe, a través de Teams

El cicle de tallers 'Dimecres Innovadors', desenvolupat i impulsat des de l'Àrea d'Innovació de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe), té per objectiu proporcionar coneixement especialitzat teoricopràctic sobre productes sanitaris, propietat industrial i transferència.

Les jornades estan dirigides a personal investigador, professionals de la salut i gestors de l'àmbit de la R+D+i en material de salut. Així doncs, al llarg d'enguany, es duran a terme un total sis tallers, amb una duració estimada d'entre una i dues hores, que es podran seguir via en línia durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

El pròxim 20 de setembre arranca aquesta nova edició amb la intervenció de Patricia López de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i la seua ponència 'Llicències i transferència de resultats'. El 4 d'octubre serà el torn de Gemma Guinart d’InVivo Capital per a parlar sobre 'Valorització i Venture Capital (VC)'. L'equador d'aquest cicle de tallers arribarà el 18 d'octubre amb 'Regulació de productes sanitaris a Espanya: Requisits per a entitats sanitàries', per al qual Isabel López d’Episkey Medical S.L. comptarà amb dues hores per a explicar als assistents tot sobre aquesta qüestió.

Entre els sis tallers previstos, també participarà el nostre personal amb ponències com la que lideraran Iván Atienza i Irene Teodoro de l'Àrea d'Innovació, el 25 d'octubre, per a abordar el tema de les 'Convocatòries competitives i institucionals de R+D+i". La Universitat de Granada ens acompanyarà el 8 de novembre, de la mà de Germaine Escames, que introduirà els 'Principis per a la creació d’Spin-off: El cas de Pharmamel'.

Finalment, la responsable de l'Oficina d'Internacional de l’IIS La Fe, Rita Diranzo, serà l'encarregada, com ja va ocórrer l'edició anterior, de posar el fermall d'or a aquest cicle de tallers el 13 de desembre amb 'Internacionalitzant des de l’IIS La Fe'.

PROGRAMA DIMECRES INNOVADORS 2023

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA

Per a obtindre l'enllaç de Teams i seguir en directe cadascun dels tallers, recordem que la inscripció és obligatòria:

TALLER I. LLICÈNCIA I TRANSFERÈNCIA DE RESULTATS TALLER II. VALORITZACIÓ I VENTURE CAPITAL (VC)TALLER III. REGULACIÓ DE PRODUCTES SANITARIS A ESPANYA: REQUISITS PER ENTITATS SANITÀRIES TALLER IV. CONVOCATÒRIES COMPETITIVES I INSTITUCIONALS D'R+D+ITALLER V. PRINCIPIS PER A LA CREACIÓ D'SPIN OFF: EL CAS DE PHARMAMEL TALLER VI. INTERNACIONALITZANT DES DE L'IIS LA FE

Tags:

Persones